2021-11-02 07:42:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Jól állnak a csillagaid, a mai napon minden jól működik

Napi horoszkóp november 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a párkapcsolatodban talán nem működik minden úgy, ahogy szeretnéd. Nehezen viseled el, hogy a társad más, mint akkor, mikor megismerted. Hát igen, nem egy festményt vettél feleségül/férjül, hanem egy hús-vér embert, aki változik, akárcsak te. Próbáld ezt elfogadni, neked lesz könnyebb így.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma igazi angyal vagy, mindenki számíthat rád, mindenkinek segítesz. Megbízható vagy, és ráadásul vág az eszed, mint a borotva. Ezért nehéz helyzeteket könnyedén át tudsz látni, könnyen találod meg a megoldásokat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Váratlan ajánlatot kaphatsz a mai napon. Ám akármennyire kecsegtető is, kérj egy kis gondolkodási időt. Már csak azért is, mert fontos dolgokba nem árt beavatni a családtagjaidat is. Ha ők is egyetértenek, akkor lépj tovább.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Legszívesebben begubóznál ma: kerülöd a társaságot, beszélgetni sem igen van kedved. Vagy esetleg módod. Lehet, hogy valamilyen betegség is akadályoz ma a társalgásban. Vonulj vissza, ha teheted, és kerüld a hideget!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jól állnak a csillagaid: a mai napon minden jól működik. A családi életedben éppen úgy, mint a munkahelyeden. Csak annyi a feladatod, hogy hátradőlj és élvezd, ahogy minden olajozottan megy, neked csak irányt kell mutatnod.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Gyanakvó természet vagy: nagyon jó hírt kaphatsz, te mégis megpróbálsz a sorok között olvasni, hogy meglásd, hol van a rejtett buktató, a csapda. Nem fogsz ráakadni. Ma tényleg minden olyan rózsás, mint amilyennek látszik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma magányosnak érezheted magadat, ráadásul egy kellemetlen álom arra figyelmeztet, hogy az élet elszaladhat melletted. Ám sohase késő, hogy ennek elejét vedd. Az álom talán éppen ezért bírt olyan nagy jelentőséggel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szerelmi életedben bonyodalmas helyzetekre számíthatsz. Vigyázzon, mert akaratod ellenére egy szerelmi háromszög újdonsült tagja lehetsz. Ezért, ha ma flörtölnek veled, legyél nagyon óvatos! Jobb a békesség, bármily ígéretes is a kaland.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha eddig a magányosok táborát gyarapítottad, ma van esélyed végre elkelni. No, ha mindjárt hivatalosan nem is, de találkozhatsz azzal akivel erre majd sort keríthetsz. Ezért öltözz a szokásosnál gondosabban!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy kissé nehéz természetű emberrel kell találkoznod ma, ám te profi módon veszed az akadályokat. A végén olyan jól bánsz az illetővel, hogy szinte lekenyerezed őt. Csak aztán vigyázz, hogy tudj tőle szabadulni majd!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Skorpió újhold segítségével magadba tekinthetsz, és érdemes megfogalmaznod, hogy mi jelenti számodra a kiteljesedést. Talán szakmailag új utat keresel, vagy a magánéletedben kezdeményezel fontos változásokat. Olyan lehetőségeket kapsz az élettől, amelyek rövidesen valóban szárba szökkennek. Érzelmi ügyeid is jól alakulnak. Ha van párod, de még külön éltek, könnyen lehet, épp ezen héten döntötök az összeköltözésről, sőt, az is lehet, hogy a házasságot fontolgatjátok.


Halak: II. 19. - III. 20.

Bizalmatlanabb vagy a szokottnál. Félsz a változástól, keresed a hátsó indítékokat, attól tartasz, hogy valamit eltitkolnak előled. Nem kellene. Főleg, ha ennek folyton hangot adsz, elveszítheted a szeretetét azoknak, akikre szükséged van.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: